Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bratul Kassandra si bratul Sithonia sunt cele care stau de veghe de o parte si de alta a hotelului, ce este pozitionat intr-o frumoasa zona la marginea golfului Toroneus, marginit de o frumoasa livada de maslini, face din acest complex un loc ravnit de multi turisti.

Localizare

Complexul hotelier pozitionat in centrul statiunii Gerakini, langa plaja, iar accesul dinspre aeroportul international "Makedonia" din Salonic se face dupa ce strabati o portiune de drum de aproximativ 80 de km.

Clasificare

4*

Facilitati hotel

Hotelul dispune de o piscina exterioara si una pentru copii, terenuri de baschet, tenis sau volei, resturant, bar ce este pozitionat in apropierea piscinei oferind bauturi racoritoare, cafele, si o diversitate de cocktail-uri, 

Facilitati camere

Cele 49 de camere ale hotelului sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, minibar, fierator pentru ceai si cafea, seif, uscator de par, TV, internet wireless, si telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie