Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studio Asteria


Descriere

Situat într-una dintre cele mai apreciate zone ale statiunii, Studio Asteria oferă o frumoasă vedere spre Golful Evoikos. Camerele, amenajate cu bun gust, cu mobiler din lemn în nuanțe naturale, cu gradina sa, împrejmuită cu piatră, având un aer ușor boem, fac din Studio Asteria una dintre cele mai căutate locații din Loutra Edipsos.

Program Detaliat

Ziua 1 | Joi 13.04.2023 | BUCURESTI – INSULA EVIA

Intalnire la ora 16:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 17:00 pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Grecia.

Ziua 2 | Vineri 14.04.2023 | INSULA EVIA

Odata ajunsi in Grecia ne continuam traseul spre Promachonas – Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Insula Evia. Cazare la hotelul ales.

Ziua 3 | Sambata 15.04.2023 | INSULA EVIA

Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja sau va invitam la un mic tur al nordului Insulei Evia. Primul popas il vom face la Edipsos, oras faimos pentru apele sale termale, dupa care ne indreptam catre Manastirea Sfantul David si Cascadele de la Drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. Seara, participam la slujba de Inviere la Biserica din Pefki/Artemissio sau Loutra Edipsos, in functie de cazare.

Hristos a inviat !

Ziua 4 | Duminica 16.04.2023 | INSULA EVIA : EDIPSOS – SFANTUL DAVID – CASCADA DRIMONA

Timp liber sau optional, va invitam sa participati la un pranz traditional grecesc de Paste, la una dintre cele mai frumoase si bine pozitionate taverne din zona, un pranz festiv din care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii.  Cazare la hotelul ales.

Ziua 5 | Luni 17.04.2023 | INSULA EVIA - ATENA

Timp liber in statiune sau excursie optionala in capitala Greciei, Atena. Ne incepem calatoria cu o vizita la Biserica Sfantul Ioan Rusu, aflata in localitatea Prokopi si continuam catre capitala Greciei, unde cei insetati de istorie vor vizita situl arheologic cel mai important al lumii antice – Acropole, vom face turul orasului Atena si vom vedea toate punctele importante in timp ce ascultam povestea acestora, vom merge in Piata Monastiraki, in bazarul atenian, pentru cumparaturi pe celebra strada comerciala a Atenei, Ermou si vom vedea schimbarea garzii evzonilor la Palatul Parlamentului. Intoarcere pentru cazare.

Ziua 6 | Marti 18.04.2023 | INSULA EVIA – SALONIC – BUCURESTI

Eliberarea camerelor se va face dimineata la ora 9:00, apoi plecam catre Agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre Romania. In cursul dupa-amiezii ajungem in Salonic - vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.

 

ATENTIE: Grup minim 35 pers.

  • Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro. Vizitele mentionate in program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • In cazul nerealizării numărului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
  • In cazul unui grup mai mic de 35 pers se va achita un supliment de 30 Euro/persoana.
  • Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului
  • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei. Pentru partaj garantat turistii pot achita un supliment de 49 Euro (hotel Galini, Studio Asteria, Studio Irene) si 59 Euro (hotel Altamar).
  • Copii cu varsta intre 0-2,99 ani nu beneficiaza de mese sau de pat suplimentar.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.